Politi: Sådan blev manden mishandlet


Arkivfoto

En 20-årig mand blev både slået i hovedet med en lægtehammer og fik flere spark. Herefter blev han snittet med kniv og truet med pistol. Overfaldsmændene krævede, at han betalte 500.000 kroner.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Sådan beskriver politiet det mulige hændelsesforløb, som har ført til, at tre rockerrelaterede mænd fredag er blevet fængslet i fire uger mistænkt for ulovlig frihedsberøvelse, grov vold og afpresning.

Politiet oplyser at de fængslede har forbindelse til rockergruppen Satudarah.

Ifølge politiets mistanke slog de tre rockerrelaterede mænd ofret i hovedet med en lægtehammer. Det skete på en parkeringsplads i Lyngby den 21. maj.

Herefter tvang de ofret ind i en bil og kørte ham til en ukendt villavej i Bagsværd, hvor de slog og sparkede ham i hovedet og på kroppen, samt truede med at slå ham med lægtehammeren igen.

Nu kom ofret ud at køre igen, denne gang til et skovområde ved Bagsværd sø. Her blev han udsat for flere slag og spark og truet med en pistol. Han blev også skåret overfladisk med en kniv.

Under forløbet truede mændene med at slå ofret og dennes familie ihjel, hvis ikke han betalte 500.000 kr.

I forbindelse med anholdelsen af de tre i går, blev der kaste sten mod politiet. Ingen er blevet sigtet i den forbindelse, men politiet leder efter mulige medgerningsmænd på fri fod.