Fik fjernet 91 vanrøgtede hunde: Nu klager ejeren til politiet


Foto: Dyrenes Beskyttelse/Roskilde Internat.

Den 31-årige kvindelig ejer af de mange vanrøgtede hunde har klaget til Rigspolitiet over inddragelsen af hundene.

Da en medarbejder fra Dyreinternatet i Roskilde mødte op på en nedlagt landbrugsejendom ved Næstved den 4 maj, mødte der hende et ubeskriveligt syn.

91 hunde gik rundt i deres eget lort under forhold, som internatet beskrev som den værste sag i historien.

Efterfølgende blev politiet tilkaldt, der hjalp med adgangen til ejendommen, så hundende kunne blive fjernet. Den kvindelige ejer stak af fra ejendommen, da politiet kom, og efterfølgende gik hun under jorden i nogle dage.

Men ejeren er tilsyneladende ikke enig i, at hundende skulle fjernes fra hende. Derfor har den 31-årige kvinde valgt at klage til Rigspolitiet fordi det lokale politi valgte at fjerne hundene.

Det skriver sn.dk

- Hun har påklaget det til Rigspolitiet, som man kan i sager, hvor hunde bliver fjernet. Det er hun selvfølgelig i sin gode ret til, siger Niels Denny Sørensen, leder af lokalpolitiet i Næstved til sn.dk.

- Vi regner med, at de afgør klagen hurtigst muligt. Det plejer ikke at tage lang tid. Hundene er fjernet, så det kan der ikke ændres på, ligesom det heller ikke ændrer ved sigtelserne mod hende, siger Niels Denny Sørensen til sn.dk

Den 31-årige kvinde er sigtet for overtrædelse af dyreværnsloven, ligesom hun er ved at blive undersøgt for, om hun også står bag ulovlig kenneldrift.