Efter drukneulykke: Politiet indstiller eftersøgning


Vidner så i aftes en person i en båd, der svarer til den kæntrede kano, der var på vej ud på Lillebælt. De forsøgte at råbe personen i båden an, fordi det er forbundet med fare at sejle ud på bæltet i en kano.

En mand er tirsdag morgen blevet erklæret død efter en drukneulykke i vandet ud for Sønder Stenderup ved Kolding.

Like localeyes.dk på Facebook

Den omkomne vurderes til at være omkring 40 til 50 år og papirer, som er fundet på ham, antyder, at han kan være tysker. Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

Politiet har med assistance fra hjemmeværnet og forsvaret i flere timer undersøgt området. Flyvevåbnet har haft helikoptere i luften, og hundepatruljer har deltaget i eftersøgningen langs kysten.

- Vi har ikke fundet noget, og derfor indstiller vi eftersøgningen, siger vagtchef Jørn Lindhardt til Ritzau.

Han uddyber, at der ikke er fundet andre omkomne eller spor, der kan fortælle, om den druknede mand har camperet i området.

Et vidne mener ifølge Sydøstjyllands Politi, at den druknede mand kan have været i selskab med en anden person i den kæntrede båd, som er en kano.

Det er endnu usikkert, hvorvidt manden var alene eller ej.

Vagtchefen påpeger, at havstrømmen er stærk i det område, hvor kanoen er fundet, og at det er risikabelt at sejle i kano på Lillebælt.

- Vidner så i aftes en person i en båd, der svarer til den kæntrede kano, der var på vej ud på Lillebælt. De forsøgte at råbe personen i båden an, fordi det er forbundet med fare at sejle ud på bæltet i en kano, siger Jørn Lindhardt.

Politiet kender endnu ikke mandens identitet.

/ritzau/