Røveriforsøg mod guldsmed: Politiet efterlyser to personer


Overvågningsvideo fra guldsmeden d. 10. april i Aarhus.

Østjyllands Politi beder endnu engang offentligheden om hjælp i forbindelse med efterforskningen af et voldsomt røveriforsøg mod en guldsmed i Aarhus midtby den 10. april.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

To af de fire gerningsmænd til røveriforsøget er blevet fængslet, og politiet offentliggør nu nye overvågningsbilleder af de to øvrige gerningsmænd, der endnu er på fri fod - se billederne nederst på siden.

Østjyllands Politi er meget interesseret i at høre fra folk, der kender identiteten på de to personer, eller som har set dem færdes i midtbyen fredag den 10. april ved 17-tiden.

Fire gerningsmænd indfandt sig i slusen til butikken, hvor de med to medbragte økser forsøgte at smadre den inderste glasdør til forretningen, hvilket ikke lykkedes. Gerningsmændene, hvoraf én var bevæbnet med pistol, flygtede ad Strøget i retning mod Banegården og herefter til venstre ad Posthussmøgen.

Endnu én identificeret.
Yderligere én person er blevet identificeret i sagen, som værende ham der har solgt de to økser, der blev brugt ved røveriforsøget. Han er blevet varetægtsfængslet in absentia, men politiet er interesseret i at få oplysninger om hans færden i Aarhus. Manden, der er af rumænsk afstamning, har en meget karakteristisk gang, da hans ene ben er kortere end det andet, og han derfor har en ekstra høj højre sko - se billede nederst på siden.

Politiet er meget interesseret i at få oplysninger om, hvor manden eventuelt har overnattet og opholdt sig, og om han er set følges med andre, og om han har anvendt et køretøj og i så fald hvilket.