Hashpusher anholdt på handelsskole


Da politiet kom til stedet, forsøgte en ung mand at gemme sig på toilettet. Her fik politiet kontakt med en 21-årig mand, som blev anholdt, da politiet fandt ca. 70 gram hash samt en vægt. Arkivfoto

En 21-årig mand blev mandag anholdt da politiet tog ham på Køge Handelskole med en større klump hash og en vægt. Den unge mand havde gemt sig på toilettet, men blev fundet af politiet. Han blev sigtet for videre salg af euforiserende stoffer og bliver muligvis smidt ud af handelsskolen.

Like localeyes.dk på Facebook

Politiet skriver i en pressemeddelelse:

Mandag kl. 11.56 modtog politiet en anmeldelse om, at en gruppe personer ved en skole udviste mistænkelig adfærd.

Da politiet kom til stedet, var gruppen af personer splittet op, og en af dem løb ind på Køge Handelsskole, hvor han forsøgte at gemme sig på toilettet. Her fik politiet kontakt med en 21-årig mand fra Solrød Strand, som blev anholdt, da politiet hos ham fandt ca. 70 gram hash samt en vægt.

En narkohund kom også til stedet for at lede efter yderligere hash på de steder, hvor den 21-årige og de øvrige, som han havde været i selskab med, havde opholdt sig.

Den anholdte blev sigtet for besiddelsen af hashen med henblik på videresalg og blev løsladt efter afhøring til sagen.

Han kan dog forvente at blive indkaldt til et retsmøde, når sagen skal afgøres. Politiet undersøger nu, om den anholdte og de personer, han var i selskab med på anmeldelsestidspunktet, har en tilknytning til handelsskolen på grund af skolens politik om et stoffrit miljø.