Lommen fuld af ecstasy: 17-årig påkørte politibil under rutinetjek


Arkivfoto


Natten til søndag standsede politiet en bil i et rutinetjek, men føreren ville ikke tale med politiet. Han satte pludselig bilen i bakgear og kørte ind i politibilen, for derefter at stikke af fra stedet i høj hast.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Episoden skete natten til søndag klokken 00:48 på Hovedgaden i Mørkøv.

Patruljevognen kunne stadig køre efter påkørslen og eftersatte bilen. Flugtbilen havde dog fået et større forspring, og det lykkedes føreren at slippe væk. Bilen blev efterfølgende fundet forladt ved Knabstrup.

Omkring en halv time senere standsede en anden politipatrulje en bil med tre personer i bilen. På et af passagersæderne sad en 17-årig mand, der var blevet genkendt som værende føreren af flugtbilen.

Han blev herefter anholdt og sigtet for kørsel uden førerret, for kørsel i en bil, der ikke var indregistreret, og for narkokørsel og flere sigtelser for overtrædelse af færdselsloven kan være på vej.
Den 17-årige var ved anholdelsen endvidere i besiddelse af en større håndfuld ecstasypiller, og det er han også blevet sigtet for. Han blev efterfølgende løsladt og de sociale myndigheder blev orienteret om sagen.