Opgør på Amager: Bil og kniv brugt som våben


Gerningsstedet på Amagerbrogade.

En person er med vilje blevet kørt ned, mens en anden er blevet stukket med kniv under tumult mellem to grupperinger sent søndag aften på Amager i København.

Like localeyes.dk på Facebook

Ingen af de involverede er kommet alvorligt til skade, men de har samtidig heller ikke ønsket at bidrage til opklaringen af sagen, oplyser Københavns Politi til Ritzau.

Episoden udspillede sig på hjørnet af Amagerbrogade og Højdevej kort før midnat.

- Der er fire personer i en bil, der bliver opsøgt af en gruppe bestående af tre til fire andre biler. Nogle bliver flået ud af den førstnævnte bil, og en af dem bliver påkørt og ryger hen over kølerhjelmen på bilen, siger Kenneth Jensen, central efterforskningsleder hos Københavns Politi.

En 28-årig mand, der var blevet flået ud af bilen, forsøger at stikke af fra tumulten, men han bliver indhentet og stukket overfladisk med kniv i siden.

- De fire i den første bil har ikke ønsket at bidrage til sagens opklaring. Vi har kontaktet dem og afhørt dem, men de er ikke synderligt samarbejdsvillige, konstaterer Kenneth Jensen.

Efterforskningslederen siger dog, at der ikke er noget, der tyder på, at opgøret er banderelateret. Men da de forurettede ikke har villet hjælpe politiet, er det vanskeligt at sige noget om motivet, siger Kenneth Jensen.

Politiet forsøger nu at finde frem til gerningsmændene ved hjælp af vidneforklaringer.

Personen, der blev kørt ned, har ikke ønsket at lade sig behandle på en skadestue, mens manden, der blev stukket med kniv, ikke har været i livsfare og blot skulle "lappes sammen" ifølge politiet.

/ritzau/