Derfor blev Brian Sandberg smidt ud af Bandidos


I følge Local Eyes’s oplysninger blev Brian Sandberg smidt ud i bad standing, da han havde været sammen med en ekskæreste til et Bandidos-medlem. Foto fra Facebook.

Præsidenten for Bandidos Michael 'Kokken' Rosenvold melder ud i dag til Ekstra Bladet, at Brian Sandberg dags dato er smidt ud af Bandidos i bad standing. Det betyder, at han ikke må have kontakt til nogen i miljøet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

I følge Local Eyes's oplysninger blev Brian Sandberg smidt ud i bad standing, da han havde været sammen med en ekskæreste til et Bandidos-medlem.

LÆS OGSÅ: Brian Sandberg smidt ud af Bandidos
At være sammen med en nuværende eller tidligere kæreste til en bror i Bandidos, regnes for en af de værste forbrydelser at begå i rocker-verdenen. Det ligestilles at 'stikke til politiet'.

Brian Sandberg blev optaget i Bandidos i december 2012, efter at have været en del af den rivaliserende rockergruppe Hells Angels i en årrække.

LÆS OGSÅ: BikeMeet: Brian Sandberg samler penge ind til kræftsyg dreng
LÆS OGSÅ: Brian Sandberg til rockerfest
I slutningen af 1990'erne blev Brian Sandberg også smidt ud af Hells Angels. Han blev dog senere taget til nåde og var derefter hovedkraften i opbygningen af støttegruppen AK81.