IS-krigere smæsker sig i McDonald-mad, cafe latte og profiteroles


En af de mest populære retter blandt jihadisterne skulle ifølge avisen være et forsøg på at lave den britiske ‘nationalret’, fish and chips.


Jihadisternes had mod vesten strækker sig ikke længere end, at de gerne smæsker sig i cheeseburgers fra McDonald, har køleskabe fyldt til randen med sodavand og forsøger at lave cafe latte eller kager som profiteroles.

Det skriver den britiske avis Daily Mail

Den britiske avis håner jihadisternes kulinariske evner, og kalder deres forsøg på at lave mad pinlige. En af de mest populære retter blandt jihadisterne skulle ifølge avisen være et forsøg på at lave den britiske ‘nationalret’, fish and chips.


IS-krigere følger sig ikke for gode til at spise burgers fra McDonald, således har avisen fundet et eksempel på en kriger, som frejdigt fortæller på Twitter, at han har fået smuglet cheeseburgers ind i Syrien fra Tyrkiet.

De islamistiske krigere er heller ikke bange for at kaste sig ud i finere fransk bagekunst – her har de forsøgt sig med profiteroles, som eftersigende skulle have været en af Napoleons yndlingsspiser.

Her fremviser nogle jihadister deres forsøg på at forsøde tilværelsen med hjemmelavet caffe latte.