KORSØR: Fængselsstraffe til gaderøvere


De fire mænd, som alle er fra Korsør området, skubbede til kvinden og stjal hende hendes taske, og herefter overfaldt de manden, som de slog og sparkede i hovedet og på kroppen, mens han lå værgeløst på jorden. Arkivfoto


Tirsdag afsagde Retten i Næstved dom i en sag fra Korsør, hvor der fire unge mænd tilbage i august 2014 overfaldt et yngre par, der var på vej til bryllup.

Like localeyes.dk på Facebook

De fire mænd, som alle er fra Korsør området, skubbede til kvinden og stjal hende hendes taske, og herefter overfaldt de manden, som de slog og sparkede i hovedet og på kroppen, mens han lå værgeløst på jorden.

Der blev senere rejst tiltale mod de fire mænd for røveri og grov vold efter straffeloven.

Efter 3 retsdage blev der tirsdag afsagt dom i Retten i Næstved, hvor alle fire blev dømt skyldige for både røveri og vold. Straffene blev udmålt til henholdsvis et år og otte måneder, 10 måneder, otte måneder og seks måneder.

”Vi er tilfredse med dommen. Der er tale om et groft tilfælde af gaderøveri og grov vold, og det er derfor passende, at der er blevet udmålt nogle længerevarende fængselsstraffe”, siger anklagerfuldmægtig Annika Jensen.