Betjent sigtet for at sende sms med seksuelt indhold til kvinde


Polititjenestemanden mistænkes for fra sin mobiltelefon at have sendt flere sms-beskeder og billeder af seksuel karakter til en kvinde, som polititjenestemanden havde en tjenstlig relation til. Arkivfoto

En politimand fra Sjælland er blevet sigtet for at sende sms-beskeder og billeder med et seksuelt indhold til en kvinde, som han kom i kontakt med via sit arbejde.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Det oplyser Den Uafhængige Politiklagemyndighed torsdag i en pressemeddelelse.

- Polititjenestemanden mistænkes for fra sin mobiltelefon at have sendt flere sms-beskeder og billeder af seksuel karakter til en kvinde, som polititjenestemanden havde en tjenstlig relation til, hedder det i pressemeddelelsen.

Sigtelsen mod politimanden lyder på misbrug af sin stilling og blufærdighedskrænkelse. Han er afhørt i sagen og nægter sig skyldig.

Når Den Uafhængige Politiklagemyndighed har afsluttet efterforskningen, vil sagen blive videresendt til Statsadvokaten i København, som derefter beslutter, om der skal rejses tiltale mod betjenten og dermed stille ham for retten.

Ifølge Ekstra Bladet skulle det dreje sig om en betjent, der har deltaget i efterforskningen af en større narkosag, og kvinden er angiveligt partner til en af de mistænkte i sagen.

/ritzau/