Undskyld Brian: Mente ikke at du er dum


– Forudsætningen for at optræde hos os er, at man har en vis form for begavelse. Og her falder Brian helt ved siden af, sagde Steen Andersen til Ekstra Bladet i går. Arkivfoto

Kommunikationschef for DK4, Sten Andersen sender nu en uforbeholden undskyldning til Brian Sandberg. Tv-chefen kaldte i går Bandidos-rocker- og forfatter Brian Sandberg for uintelligent.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Undskyldningen kommer fra dk4's kommunikationschef Steen Andersen, fordi han i går sagde, at Brian Sandberg aldrig ville kunne få et job på tv-stationen.

Dk4 netop har ansat Henrik Qvortrup til et politisk program. Det selv om tv-kommentatoren stadig er involveret i Se & Hør-sagen. Ekstra Bladet spurgte derfor, om dk4 så også er klar til at give Brian Sandberg et rocker-program.

LÆS OGSÅ: Brian Sandberg til rockerfest
LÆS OGSÅ: Brian Sandberg i Tivoli
LÆS OGSÅ: Fuck Janteloven: Brian Sandberg deltager trods kritik i velgørenhedsarrangement
- Forudsætningen for at optræde hos os er, at man har en vis form for begavelse. Og her falder Brian helt ved siden af, sagde Steen Andersen til Ekstra Bladet i går.

Det var nok ikke klogt sagt. I dag tirsdag undskylder Sten Andersen overfor Brian Sandberg.

Jeg kender ikke Brian Sandberg. Jeg har ingen som helst grund til, at have en holdning til hans intellektuelle formåen. Det skal jeg ikke udtale mig om. Og hvis jeg vidste, at det var til citat, så ville jeg ikke have noget at sige, udtaler kommunikationschef for DK4 Sten Andersen til ekstrabladet.dk

Mandag eftermiddag skrev Brian Sandberg på sin facebook-side, at han er uforstående over for den kritik som tv-chefen rettede mod hans person.

På Facebook skriver Brian Sandberg følgende:

Jeg har brug for lidt hjælp her:
- For det første hvad er DK4??
- Og hvem faen ser det? Jeg er måske for ubegavet til at finde den kanal!!
- Det mener ihvertfald kommunikationschef Steen Andersen. 
Og hvem er han? der tilsyneladende kan udtale sig om min person, som han endnu ikke har mødt.
- Man skal fanme høre meget før ørerne falder af, sikke en idiot siger jeg bare. Men stil dig op i køen sammen med alle de andre HATERS, og ta` et godt kig på mig, og HUSK:
You Need People Like Me!!!!!