Venindeskænderi bag knivstik i København


undervejs i samtalen bliver gerningskvinden aggressiv og stikker den forurettede med en skarp genstand – formentlig en kniv – i den øverste del af ryggen.

En uoverensstemmelse mellem to kvinder har først på aftenen juledag fået voldsomme konsekvenser, da en 20-årig kvinde er blevet stukket med en skarp genstand under et skænderi.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Det oplyser Københavns Politi til Ritzau.

Ifølge efterforskningsleder Sajjad Haider var det blodige sammenstød kulminationen på en kontrovers mellem de to kvinder, som betegnes som "tidligere veninder".

LÆS OGSÅ: Ung kvinde stukket med kniv i København
- Det er endt med, at de har set sig sure på hinanden, og i dag opsøger gerningskvinden så den forurettede på hendes bopæl, forklarer han.

Den 22-årige gerningskvinde kan dog i første omgang konstatere, at den 20-årige ikke er i sin lejlighed på Tagensvej i den nordlige København.

Men på vej ned ad trapperne render de to kvinder på hinanden.

- De falder i snak med hinanden og forsøger at snakke problemerne igennem.

- Men undervejs i samtalen bliver gerningskvinden aggressiv og stikker den forurettede med en skarp genstand - formentlig en kniv - i den øverste del af ryggen, forklarer efterforskningslederen.

Den sårede kvinde får afværgeret angrebet og flygter til en nærliggende kiosk, hvor hun ringer til et familiemedlem, som kontakter politiet.

Hun bliver herefter behandlet af en læge og kørt til Rigshospitalet.

- Hun er uden for livsfare, og der er ikke nogen vitale dele, der er ramt. Vi leder efter gerningskvinden, som vi ved hvem er, og vi opfordrer hende på det kraftigste til selv at melde sig til Københavns Politi, fortæller Sajjad Haider.

Han bemærker, at gerningskvinden selv har medbragt stikvåbnet.

- Hun medbringer en skarp genstand, og hun opsøger den forurettede på hendes bopæl, så hun har forberedt sig, konstaterer efterforskningslederen.

Ifølge ham er kontroversen mellem de to af personlig karakter og har ikke umiddelbar forbindelse til anden kriminalitet.

/ritzau/