Politiet efterlyser blufærdighedskrænker i Gladsaxe


En mand på 40–45 år, ca. 180 cm høj, almindelig af bygning med kort mørkt hår og skæg. Han er mørk i huden og talte dansk med accent. Arkivfoto

Københavns Vestegns Politi beder offentligheden om hjælp til at identificere en gerningsmand til blufærdighedslignende forhold mod kvinder i Gladsaxe.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Københavns Vestegns Politi efterlyser identiteten på en mand, som sættes i forbindelse med tre blufærdighedslignende forhold mod kvinder i Gladsaxe-området fra 31. oktober til 2. november og yderligere to den 22. november.

Gerningsmanden opsøgte kvinderne på Gladsaxe Møllevej, Vandtårnsvej og i området omkring Buddinge Runddel – han beskrives som:

En mand på 40–45 år, ca. 180 cm høj, almindelig af bygning med kort mørkt hår og skæg. Han er mørk i huden og talte dansk med accent. Han kører i en større mørk bil med en defekt baglygte.

- Vores efterforskning tyder på, at der er tale om samme gerningsmand. Vi hører gerne fra vidner, som kan hjælpe os med at identificere ham, siger politikommissær Michael Liebst Sørensen.

Henvendelse til Københavns Vestegns Politi døgnet rundt på telefon 4386 1448.

Københavns Vestegns Politi understreger, at efterforskningen ikke har sammenfald med den aktuelle børnelokker-efterforskning i området.