Troede det var en Halloween-spøg: Parteret lig lå spredt ud over gaden


Den 35-årig psykisk syge Derek Ward huggede hovedet af sin 66-årig mor og slæbte liget ned på gaden i New York. Der efterlod han den blodige krop og spillede fodbold med hovedet.

En kvinde blev tirsdag aften halshugget og parteret i New York. Hendes krop og hoved blev efterladt på gaden.

Like localeyes.dk på Facebook

Vidner troede det var en Halloween-spøg, indtil det gik op for dem, at det var dele fra et lig som lå spredt ud over gaden.

Den 35-årig psykisk syge Derek Ward huggede hovedet af sin 66-årig mor og slæbte liget ned på gaden. Der efterlod han den blodige krop og spillede fodbold med hovedet.

Vidner fortalte New York Post, at de så Derek Ward trække sin mors krop ud af bygningen og ned på gaden, hvor han sparkede hendes hoved omkring 20 meter. Derefter går han hen til en nærliggende jernbanespor og hopper ud foran et tog. Han døde på stedet.

En 41-årig mand Jack Imperial, fik et chok da han steg ud af en taxa og så de blodige dele af liget som var spredt ud over gaden.

"Kroppens fødder lå ved kantstenen, skuldrene var i midten af gaden. Hovedet var på tværs af gaden. Jeg har set mange grusomme ting i mit liv ... men intet som dette. Jeg havde ikke forventet at se noget som dette, især ikke herude. ", siger vidnet til New York Daily News

"Kroppens fødder var ved kantstenen, skuldrene var i midten af gaden. Hovedet var på tværs af gaden, "Imperial avisen. "Jeg har set nogle grusomme ting i mine år af levende ... men intet som dette. Jeg havde ikke forventet at se noget som dette, især ikke herude. "

Den 35-årig psykisk syge mand var kendt af politiet for vold. Han skulle også have haft narkoproblemer.