Klippede finger af offer: Rockere anker ikke dom for grov vold


Jyderup d.9 januar 2014

To rockere som for tre uger siden blev dømt for røveri, grov vold, brandstiftelse og ulovlig våbenbesiddelse, anker ikke dommen, de fik for tre uger siden, skriver ekstrabladet.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

3. oktober fik en 34-årige rocker fire et halvt års fængsel, mens en 27-årig rocker fik to et halvt års fængsel i sagen, hvor de blandt andet var tiltalt for at klippe fingeren af deres offer, der også fik sit hus brændt ned.

I december sidste år slog de to mænd en dengang 28-årig mand med et knytnæveslag i hovedet og syv slag på kroppen og stak en kniv gennem hans venstre hånd. På den måde tvang de offeret til at give dem 2700 kroner.

LÆS OGSÅ: Klippede finger af mand og satte ild til huset – se tv fra branden
Knap en måned senere fik offeret igen besøg. Han skyldte angiveligt penge for narkotika, og i den forbindelse opsøgte rockerne ham 9. januar i år på hans bopæl i Jyderup.

Den ene gav manden et valg: Han kunne selv vælge, hvilken finger han ville miste. Han valgte så venstre lillefinger, hvor yderste led blev klippet af med en grensaks.

LÆS OGSÅ: Rockere anholdt for at klippe finger af mand
Desuden fik han ordre om at forlade ejendommen, som kort efter blev stukket i brand. Huset, der var stråtækt, stod ikke til at redde.

Politiet har tidligere udtalt, at begge mænd har tilknytning til Bandidos i Holbæk.