Nykøbing F: Voldelige unge kvinder måtte anholdes


Arkivfoto


Efter noget tumult, hvor politiet var tilkaldt, udviklede situationen lørdag nat klokken 2.30 sig, da en 19-årig spirituspåvirket kvinde fra Maribo pludselig tog fat med kvælertag på en betjent.

Like localeyes.dk på Facebook

Det blev nødvendigt at anholde den 19-årige og tage hende med på stationen til afkøling. Den 19-årige kvinde blev sigtet for vold mod polititjenestemand i funktion, og klokken 11.19 blev hun løsladt.

En anden ung spirituspåvirket kvinde ønskede ikke at fortælle, hvem hun var, og da hun var noget ophidset, blev det nødvendigt at lægge hende i håndjern og anholde hende. Det viste sig at være en 18-årig kvinde fra Nykøbing F, som blev sigtet for overtrædelse af retsplejeloven ved ikke at ville opgive sit navn til politiet, hun blev løsladt igen klokken 4.26.

En tredje ung spirituspåvirket kvinde på 17 år fra Toreby ville heller ikke forlade stedet, da betjentene bad hende om det. Hun blev derfor ført bort af betjentene, hvilket ophidsede den 17-årige kvinde, og det lykkedes hende at sparke den ene betjent på knæet, hvorfor hun blev anholdt og lagt i håndjern. Hun blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og blev løsladt igen 3.30.