Skyderi: Mand med rockerrelationer skudt nær Helsingborg


Hyllstofta, lørdag

En 40-årig mand blev lørdag aften ramt af skud foran lokaler lejet af den canadiske mc-klub, Rock Machine. Ifølge politiet er den sårede mand et kendt navn i rocker-kredse.

Like localeyes.dk på Facebook

Mc-klubben Rock Machine blev stiftet i Canada i midten af 80'erne og gjorde i følge politiet sit indtog i Sverige i foråret 2012.

Rock Machines lokaler ligger i Hyllstofta ikke langt fra Helsingborg. Lokalerne er i samme fabriksbygning, hvor der tidligere på året blev afsløret et stort produktionsanlæg for hamp og skunk.

– Lokalerne er efterfølgende blev udlejet til en motorcykelklub, som holder til der, siger Nils Erik Svensson fra politiet i Helsingborg til Kvällsposten.

LÆS OGSÅ: Stort væksthus med hamp fundet udenfor Helsingborg
Den 40-årige mand blev hastet til hospitalet. Hans tilstand blev søndag morgen betegnet som alvorlig men stabil.

Tre personer er i løbet af natten blevet anholdt i forbindelse med skyderiet. To er blevet løsladt igen mens den tredje fortsat er anholdt og mistænkes for medvirken til forsøg på drab.

Politiet er sparsomme med yderligere oplysninger, men antyder at de har gjort tekniske fund, der kan føre til sagens opklaring.

– Det er lidt for tidligt, men jeg kan sige så meget som, at der er gjort fund, som kan være afgørende for efterforskningen og som giver håb for, at vi opklarer det her, siger Thorsten Persson till Sydsvenskan.