Juledekoration startede brand i villa


Korsør: Det var angiveligt en brand i en juledekoration, som onsdag formiddag resulterede i en brand i en villa på Thorsvej i Korsør.

Slagelse Brand og Redning modtog meldingen om branden kl. 09.00 og var hurtigt fremme på stedet, hvor en villa var fyldt med røg.

Alle personer var ude af huset da brandvæsnet ankom til stedet, hvor branden, som havde udviklet en del røg, hurtigt kom under kontrol.

Brandfolkene fik efterfølgende udluftet huset med en røgventilator for at få alt røgen ud, inden de kunne forlade stedet igen.

Ingen personer kom noget til ved branden, som angiveligt skulle være startet i en juledekoration. Det har dog endnu ikke været muligt at få en udtalelse fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.

Trods mange er begyndt at bruge nye LED lys i deres dekorationer, så anvender mange altså fortsat den ægte vare med levende lys.

Derfor er jule fortsat en højsæson for brande i de danske hjem, hvor levende lys bliver efterladt uden opsyn og derfor starter en brand.

Så husk som altid kun at have levende lys når du er tilstede i rummet, hav eventuelt en blomster forstøver med vand stående, som hurtigt kan slukke en mindre brand. Men sidst men ikke mindst, så husk altid at have en røgalarm installeret korrekt i hjemmet, da den i sidste ende kan redde dit og familiens liv.

/LocalEyes/