Nu ved vi hvorfor: Ville undvige udrykningskøretøj og sad efterfølgende fast

VEJLE: Seneste opdatering: Flere biler endte på høj vejkant, da de ville undvige politiets patrulje, der under udrykning kørte imod kørselsretningen op ad Fredericiavej.

I forbindelse med vejarbejde på strækningen er der en høj kant i højre side af kørebanen, hvilken gav lidt udfordringer, da patrulje under udrykning kom imod kørselsretningen.
Flere bilister var nemlig trukket ud til højre og endte med at sidde fast på den høje kant, som de efterfølgende måtte have hjælp til at komme fri af igen, førend trafikken igen kunne glide.

Omkring kl.21.40 onsdag aften var Fredericiavej spærret mellem Circle K og krydset ved Vindinggård Ringvej.

Politiets indsatsleder og en autohjælp fra SOS var på stedet og en længere kø snoede sig ud af Fredericiavej, der i forvejen er lidt udfordret på grund af vejarbejde. Der var mærkeligt nok ikke umiddelbart noget at se og efter en times tid forlod indsatsleder og autohjælp stedet og trafikken kunne igen glide.

Efterfølgende kan man dog se større skader på vejkanten når man passerer stedet for hvor køen startede. Det kunne godt se ud til, at der er foretaget undvigemanøvre og at kanten derved er blevet ødelagt.