Hastet på sygehuset efter fald fra vindue på 3. sal


VEJLE: Sydøstjyllands Politi har nu udtalt, at deres undersøgelser på stedet viser, at der er tale om et uheld, da en 36-årig mand faldt ud af et vindue på 3. sal kort før kl.04 natten til søndag.

Den 36-årige pådrog sig flere brud efter faldet fra vinduet på 3. sal, hvor han landede på, hvad politiet kalder, en form for betondæk.

Den 36-årige blev, efter længere tids behandling på stedet af læge- og ambulancepersonel, hastet til sygehuset i Kolding. Politiet oplyser, at han på nuværende tidspunkt ligger på Kolding Sygehus og, at hans tilstand beskrives som umiddelbar stabil, men at han har pådraget sig flere brud rundt omkring på kroppen.

Herunder ses teksten fra første artikel.

Større opbud ved højderedning af person i Enggade i Vejle natten til søndag.

Kort før kl.04 natten til søndag var patrulje, politiets indsatsleder og ambulance til stede ved en adresse i Enggade. Omkring 15 min. senere ankom lægebil til stedet og kort herefter ankom indsatsleder og to brandbiler fra Vejle Brandvæsen.

På taget af en mindre tilbygning til en etageejendom lå en tilskadekommet person, som ikke kunne komme ned ved egen hjælp. Vejle Brandvæsen måtte assistere politi og ambulance, da det var lidt af en udfordring at få personen sikkert ned fra taget og over i ambulancen. Kort efter brandvæsnets ankomst fik de ved fælles hjælp, hurtigt personen ned og over i ambulancen. Omkring 30 min. senere kørte ambulance og lægebil derfra og ambulancen med blå blink mod sygehuset.

Grunden til at personen befandt sig på taget og hvilke skader personen har pådraget sig er på nuværende tidspunkt uvis.