Politiet undersøger mistænkeligt dødsfald: 39-årig mand fundet død

Nordsjællands Politi fik klokken 15.30 tirsdag eftermiddag en henvendelse om et mistænkeligt dødsfald på Høje Tøpholm i Hundested, hvor en 39-årig mand fra lokalområdet blev fundet død.

Politi og teknikere har i løbet af eftermiddagen og aftenen arbejdet på stedet. Det har ud fra ligsynet ikke været muligt at fastlægge dødsårsagen, og der skal derfor ske obduktion senere på ugen, oplyser Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

De pårørende til den 39-årige mand er underrettet om dødsfaldet.

Ifølge lokale beboere blev manden fundet liggende død i sin lejlighed, omstændighederne omkring fundet af den 39-årige mand var centrum for de tekniske undersøgelser i lejligheden.

Om dødsfaldet skyldes en forbrydelse eller andet er netop det som de tekniske undersøgelser og ligsynet skal skaffe svarene på, sikringen af spor omkring stedet nødvendiggjorde en stor afspærring omkring lejligheden.

Samtidigt med at den 39-årige mand blev kørt væk, ankom skadeservice for at afdække en ødelagt dør på lejlighedens bagside – om døren var i stykker inden eller gik i stykker i forbindelse med fundet af den døde mand er uklart.

Nordsjællands Politi efterforsker fortsat sagen og har derfor ikke yderligere oplysninger eller kommentarer.