Lastbil kørte direkte ind i træ: Chauffør undslap brændende lastbil

HORNBÆK: Mandag formiddag kl. 09.27 forulykkede en lastbil med voldsom kraft på Hornbækvej. Lastbilen ramte ind over et stendige og kolliderede med et træ, hvorefter vogntoget brød i brand.

Der er endnu ingen oplysninger omkring hvorfor føreren mistede herredømmet over sin lastbil, men der var på stedet tydelige bremsespor fra køretøjet helt frem til hvor det kørte frontalt ind i et træ.

Lastbilen kom kørende i retning mod Hornbæk, da vogntoget af endnu ukendte årsager kom ud af kontrol, og fortsatte tværs over den modsatte vognbane, idn over grusparkeringen langs Hornbækvej og her kolliderede med stendiget og et stort træ.

Kollisionen var så kraftig at anhængeren blev kastet sidelæns rundt i en 30-40 graders vinkel i forhold til kørselsretningen.

Lastbilen brød omgående i brand, og der var i første omgang frygt for at chaufføren skulle sidde fastklemt i førerhuset som var voldsomt deformeret efter mødet med træet.

Ambulancer, politi og brandvæsen ankom kort efter alarmopkaldet til 1-1-2, hvor det viste sig at chaufføren var kommet ud af det brændende køretøj. Han blev behandlet på stedet af ambulanceredderne, og kort efter kørt afsted mod Hillerød Sygehus.

Lastbilen udbrændte totalt, og det meste af anhængeren blev også flammernes bytte, sammen med lasten som bestod af en større mængde nye vinduer og døre.

Årsagen til uheldet er endnu ikke kendt.