Patient i ambulance dræbt i trafikulykke

En 81-årig kvinde, der lå i bårerummet på en ambulance, har mandag eftermiddag mistet livet i en trafikulykke ved Stenderup syd for Grindsted.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi, der fik anmeldelsen om ulykken på Tingvejen klokken 16.04.

En bus med 15 passagerer, en autocamper og en ambulance var involveret i ulykken, der skete, da bussen holdt stille ved et stoppested.

– Autocamperen stopper op bag bussen, men bliver så påkørt bagfra af ambulancen, der ikke kørte med udrykning. Ved påkørslen bliver autocamperen skubbet ind i bussen, fortæller vagtchef Jesper Brian Jensen.

Flere ambulancer, politi og en lægehelikopter blev sendt til ulykken.

Kvinden, som lå i bårerummet i ambulancen, blev erklæret død på stedet. Hendes pårørende er underrettet.

Føreren og en passager i autocamperen kom lettere til skade og er bragt til sygehuset. Ambulancens fører er også bragt til sygehuset og skulle ikke være kommet alvorligt til skade.

– Bussens chauffør og de 15 passagerer slap uskadte, og passagererne er blevet hentet af en anden bus, siger Jesper Brians Jensen.

En bilinspektør er tilkaldt for at undersøge ulykken nærmere.

Mens undersøgelsen står på, er Tingvejen afspærret. Politiet opfordrer folk, der kommer fra syd til at køre ad Østergaardsvej eller Ansager Landevej. Bilister fra nord skal køre ad Østervangsvej eller Kærbækvej.

Politiet kan kort før klokken 18 ikke sige noget om, hvornår Tingvejen vil blive åbnet for trafik igen.

/ritzau/