Gik en tur: Kom hjem til nedbrændt sommerhus

FREDERIKSVÆRK: Mandag eftermiddag kl. 16.23 indløb der flere alarmmeldinger om en voldsom brand i et helårsbeboet sommerhus på Kildebakkevej, beboerne havde været en tur på stranden og vendte hjem til et hus omspændt af flammer.

Ved brandvæsnets ankomst stod det klart at huset på ingen måde kunne reddes, så derfor indsatte man en primær indsats rundt om huset for at hindre spredning til den knastørre vegetation i kvarteret.

Det lykkedes, og selve branden blev forholdsvist hurtigt slået ned så den var kontrolleret inden for det der engang havde været husets fire vægge – huset var dog så massivt ødelagt at det var brændt helt ned til grunden på midten, og der alene stod få meter tilbage ved husets endegavle.

Det var tydeligt at ilden havde haft held til at hærge længe, og først kl. 17.20 kunne politiet melde, at branden var underkontrol og slukket, mens der nu alene stod efterslukningen tilbage på stedet.

Brandfolk fra Frederiksværk og Frederikssund var indsat i slukningsarbejdet på stedet.

Nordsjællands Politi kan endnu ikke sige noget om brandårsagen, og brandteknikere skal nu undersøge stedet i løbet af tirsdag – indtil dette er overstået er huset afspærret.