39-årig mand fastklemt under autoværn og motorcykel

SLANGERUP: Søndag aften omkring kl. 19.30 skete en voldsom motorcykelulykke.

En 39-årig mand ramte med høj ramte ind i et autoværn i krydset Påstrupvej – Sundbylillevej.

Den kvæstede 39-årige motorcyklist var i følge de foreliggende oplysninger en del af en gruppe som kom kørende ad Sundbylillevej, og da den 39-årige mand – angiveligt som den forreste maskine – kom op over en lille bro lige ved krydset, så var farten alt for høj til svinget for enden af broen.

Den 39-årige mand bremsede voldsomt og efterlod et godt 50 meter langt blokadespor, inden motorcyklen væltede og med stor kraft endte med at kile sig fast under autoværnet.

Den 39-årige mand endte også selv med at ligge fastklemt under autoværnet, præcist hvordan det skete er uklart.

Manden pådrog sig så omfattende skader at han med en af Forsvarets helikoptere blev fløjet direkte til RH Traume i København, hans tilstand er sent søndag fortsat ukendt.

Politiets teknikere og en bilinspektør arbejdede på uheldsstedet indtil kort efter kl. 21, konklusionen på uheldet er endnu ukendt og afventer resultatet af bl.a. de opmålinger som er foretaget på stedet. Man kan dog ud fra blokadesporet alene konkludere at der med stor sikkerhed er blevet kørt for stærkt – men om dette er årsagen er ulykken må afvente resultatet af de tekniske undersøgelser.