Bilist kvæstet: Ramte direkte ind i træ med høj fart

TIKØB: En mandlig bilist blev angiveligt ramt af et ildebefindende mandag formiddag, og endte med at kollidere frontalt med et kraftigt træ. Kollisionen kastede bilen flere meter baglæns.

Ulykken skete mandag formiddag ved 10-tiden på Fredensborgvej i udkanten af Tikøb og brandmandskabet fra brandstationen i Tikøb var hurtigt fremme på uheldsstedet sammen med politi, ambulance og akutlæge.

På uheldsstedet var en mandlig bilist kørt direkte ind i et træ i vejsiden udfor Fredensborgvej 30 – træet er det eneste på strækningen indenfor adskillige hundrede meter og årsagen til ulykken skal formentlig findes i et pludseligt ildebefindende hos bilens fører.

Trods den voldsomme kollision var bilisten i live og ved bevidsthed da redningsmandskabet arbejdede på at udtage ham af den smadrede bil. Efter han var udtaget af bilen – hvilket skete uden at klippe bilen fra hinanden – blev bilisten kørt afsted med fuld udrykning. Hans tilstand er ikke kendt endnu, mandag eftermiddag kl. 14.30.

Bil knust og kastet baglæns
Hele bilens motorrum er knust, og bilen er blevet mindst en halv meter kortere ved kollisionen med træet, selve motoren er presset ned under bilen som den også skal gøre ved frontale kollisioner.

Bilen var kastet tæt på to meter baglæns ved kolisionen, og motorolie fra den smadrede motor var skudt udover adskillige meter af vejbanen som brandvæsnet derfor rensede med en rensevæske og gnubben med en kost hvorefter vejbanen blev spulet ren.

Fredensborgvej var helt afspærret frem til kort efter kl. 11.00, hvor brandvæsen og politi var færdige med deres arbejde på uheldsstedet så der kunne genåbnes.