Opgør på Amager: De blev plaffede løs mod hinanden

Der blev affyret en række skud, da to grupperinger torsdag eftermiddag jagtede hinanden i området omkring Holmbladsgade på Amager.

Det bekræfter René Jensen, central efterforskningsleder hos Københavns Politi.

– Vi får en melding om skyderi omkring Halgreensgade – en sidegade til Holmbladsgade. Og da vi når frem, kan vi konstatere, at der har været en eller anden form for skyderi, siger René Jensen.

– Vi har fundet nogle hylstre, vi har fundet nogle ikke afskudte patroner, og så har vi fundet nogle mærker i væggene herude, siger han.

Der er ingen meldinger om tilskadekomne i forbindelse med skyderiet.

Københavns Politi modtog anmeldelsen om skud torsdag klokken 17.03, og der har været tale om to grupperinger, lyder det fra René Jensen.

– Det er lidt uklart, hvor store de har været. Men de er i hvert fald flygtet i hver deres retning. Om begge grupper har skudt, eller om det kun har været den ene, det er lidt uklart indtil videre, siger han.

Politiet er nu i gang med efterforskningen og har allerede afhørt flere vidner.

– Vidnerne siger, at der var nogen, der mødtes på gaden, og pludselig lød der nogle skud. Den ene gruppe flygtede op mod Holmbladsgade, og den anden gruppe flygtede den anden vej. Men det er sparsomt med detaljer, lyder det.

Politiet har fredag først på aftenen ikke fat i nogen mistænkte.

René Jensen opfordrer derfor også eventuelle vidner til at kontakte politiet på telefon 114.

/ritzau/