Bil smadret i voldsomt solouheld

HARLØSE: To unge mænd slap med livet i behold ved et voldsomt solouheld, tirsdag aften kort før kl.22, hvor de mistede kontrollen og endte med at rulle rundt på vejbanen.

Ulykken skete på Harløsevej, og de to mænd fastholdt stædigt at bilen blot kørte 30 km/t da det pludselig gik galt – iøvrigt på en strækning som er en 40-zone gennem selve Harløse.

Bilen, en Skoda Citigo fra 2015, var netop kørt ind i Harløse by da bilen af endnu ukendte årsager kom over i modsatte vejbane, kolliderede med en sagesløs lygtepæl, tværs henover en indkørsel og herefter ind i en bevoksning inden bilen sluttede af med at rulle rundt ude på asfalten for endeligt at lande på alle fire hjul igen.

Ulykken spredte vragdele henover 30-40 meter af vejbanen, og spærrede vejen totalt for trafik.

En af de to mænd i bilen blev kvæstet ved ulykken, og kørt væk fra stedet med fuld udrykning til traumecentret på Hillerød Hospital – han skal dog ikke være kommet noget alvorligt til, mens bilen derimod er totalskadet.

Ingen af de to havde iøvrigt lyst til at fortælle hvem der rent faktisk førte bilen, og det skal politiet nu udrede via de tekniske spor på bla. airbags. Ikke helt uventet mistænker politiet at begge mænd, i alderen 28 og 21 år, har været påvirket af alkohol.

Falcks brandkøretøjer var fremme på stedet kort efter alarmen til 1-1-2, men de kunne nøjes med at rense vejbanen for olie, vand, og store mængder af vragdele og knust glas.

Bilen var dog så medtaget, at der måtte tilkaldes en ladvogn med kran for at få væk fra uheldsstedet. Få minutter efter bilen var fjernet, kunne alle afspærringer på uheldsstedet ophæves og omkring kl. 23.15 var alt væk fra uheldsstedet.