Tre biler smadret i voldsomt uheld

HILLERØD: Onsdag eftermiddag ved 17-tiden skete en voldsom ulykke i krydset Herredsvejen – Nordhøjvej, ulykken blev udløst da en bilist ikke overholdt sin ubetingede vigepligt.

Bilisten kørte i en lille sort Renault, og den lille bil fik nogle gevaldige øretæver ved ulykken, som heldigvis ikke kostede menneskeliv og umiddelbart heller ikke nogen alvorligere tilskadekomst.

Ifølge Nordsjællands Politi var den sorte Renault kommet ad Nordhøjvej, og skulle krydse Herredsvejen for at fortsætte lige over i krydset og det var denne manøvre som gik grumme galt.

Den sorte Renault kørte direkte ud foran en rød Toyota, som ramte bilen med stor kraft i passagersiden og sendte den flyvende ind over helleanlægget og ind i en holdende Audi af ældre dato – og ved den sidste kollision væltede den sorte Renault om på siden.

Der blev med det samme slået alarm til 1-1-2 som afsendte en stor styrke af redningskøretøjer fra Falck i Hillerød, og adskillige ambulancer hastede mod stedet hvor vidner til ulykken hjalp bilisterne på stedet.

Brandvæsnet var klar til at klippe en af bilisterne ud af sin bil, men det viste sig at de alle var sluppet så heldigt fra ulykken, at det ikke blev nødvendigt at klippe i nogen af bilerne. Herredsvejen var efter ulykken spærret fra motortrafikvejen i retning mod mod Frederiksværk i en times tid, mens politiet undersøgte uheldet og noterede sig vidneforklaringerne.

Bilisten i den ældre Audi var sluppet uskadt fra uheldet, men bilisterne i de to øvrige køretøjer begge blev bragt til Akutmodtagelsen på Hillerød Hospital til kontrol.