Kærestesorger tyngede forsvundet korpige fra Korsør

En 17-årig pige var tynget af kærestesorger, da hun søndag morgen tog afsked med to veninder ved Korsør Station efter en bytur i Slagelse.

Blandt andet derfor mener politiet, at den eftersøgte teenager fortsat er i live.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

– Der har været en tidligere hændelse, hvor hun er taget i retning af København, og ikke har ladet høre fra sig i over et døgn i forbindelse med nogle kærestesorger, siger efterforskningsleder Flemming Jensen.

Han fortæller, at den 17-årige lørdag aften netop skal have brudt med sin kæreste.

– Så min teori er nu, at hun ikke har været udsat for en forbrydelse, men at hun i forbindelse med nogle kærestesorger er blevet ked af det og har lukket for kontakten med omverdenen, siger efterforskningslederen.

Det var søndag morgen klokken 04, at teenageren skiltes med de to veninder, og efterfølgende skulle have sat kurs mod sit hjem to kilometer derfra.

Pigen skulle have været på arbejde som kirkesanger i Korsør Kirke klokken 9.30 søndag morgen, men mødte ikke op.

Et vidne har efterfølgende fortalt, at han natten til søndag mener at have set en pige i selskab med to unge mænd i et kolonihaveområde i Korsør.

– Der er et vidne, som mener at have set en pige komme gående i området mellem stationen og den eftersøgtes hjem. Hun skal have været i selskab med to unge mænd af anden etnisk herkomst end dansk, siger Flemming Jensen.

Umiddelbart har henvendelsen dog ikke bragt politiet nærmere en opklaring af sagen.

Både politiet og cirka 100 frivillige leder mandag eftermiddag fortsat efter pigen.

– Vi har en helikopter i luften og nogle dykkere i havnebassinet i Korsør, siger Flemming Jensen.

Han takker borgerne for deres store hjælp, men understreger, at der på nuværende tidspunkt ikke er behov for flere hænder og øjne til at deltage i eftersøgningen.

/ritzau/