Tre skud affyret i døråbning til kiosk på Frederiksberg

Kort efter klokken 23 tirsdag aften er der blevet affyret tre skud mod en kiosk på Frederiksberg i København.

Det oplyser Henrik Vedel, central efterforskningsleder ved Københavns Politi.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

– Vi har haft et skyderi, hvor en ukendt gerningsmand kommer frem til kiosken på Godthåbsvej 52. I døråbningen afgiver han tre skud. Ingen bliver ramt ved skyderiet, siger han.

– Der har heldigvis ikke været kunder i forretningen, men der var en ekspedient, siger Henrik Vedel videre.

Politiet mener dog på nuværende tidspunkt, at den bevæbnede mand ikke er gået målrettet efter at såre den ansatte.

– Det er ikke vores formodning, at der er blevet skudt direkte mod ekspedienten. Han har været et andet sted i forretning, end der hvor skuddene er gået ind, siger Henrik Vedel.

Den ansatte er dog rystet efter oplevelsen. Det samme er flere andre vidner.

– Ekspedienten er dybt chokeret. Der er også flere chokerede vidner. Nogle har været inde i forretningen og lige forladt stedet, mens andre cyklister lige er kommet forbi, da skuddene bliver afgivet, siger efterforskningslederen.

Efter at have skudt mod kiosken løb gerningsmanden hen til en mørk bil. Det er uvist, om han selv satte sig bag rattet, eller om der har siddet en chauffør klar og ventet.

I alt har der været en håndfuld vidner til episoden. Alligevel er det efter midnat natten til onsdag sparsomt med spor i sagen.

– Det var en maskeret mand, så vi har et dårligt signalement. Han kører væk fra stedet, og vi har fået at vide, at der er tale om en mørk bil, muligvis en stationcar, siger Henrik Vedel.

Politiet har afspærret et område på Godthåbsvej for at sikre beviser. Afspærringen løber fra krydset ved Nordre Fasanvej og et par hundrede meter ad Godthåbsvej forbi gerningsstedet.

/ritzau/