27-årig kvinde dræbt og maltrakteret i Nordsjælland

To mennesker blev onsdag fundet døde i Frederiksværk, og en kæmpe efterforskning er i gang.

Onsdag eftermiddag kl.13.45 modtog Nordsjællands Politi et alarmopkald fra en borger, der havde fundet liget af en ung mand i Vinderød Skov i Frederiksværk.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Liget blev ifølge politiet fundet under så mistænkelige omstændigheder, at sagen behandles som et mistænkeligt dødsfald, og et stort område blev afspærret.

Præcist hvordan den unge mand mistede livet er endnu ikke oplyst.

Under den indledende efterforskning kom Nordsjællands Politi i kontakt med tre personer på den afdøde mands bopæl, ifølge localeyes.dk’s oplysninger en adresse i Ølsted.

Disse personer gjorde politiet bekendt med et muligt drab i et rækkehus på Vinderød Enghavevej, som ligger tæt på stedet, hvor den unge mand blev fundet død i skoven.

Kvinde fundet maltrakteret
I rækkehuset på Vinderød Enghavevej nåede en ambulance og en akutlæge frem før politiet, og der mødte redningsfolkene et grusomt syn, da de fandt en 27-årig kvinde dræbt.

Adskillige kilder på drabsstedet har beskrevet fundet af den dræbte kvinde, som noget af de værste, de nogensinde har set, angiveligt skal kvinden være blevet halshugget.

Mens politiet hastede mod adressen dukkede flere personer op på stedet.

Ifølge vores oplysninger opholdt der sig også flere personer på bopælen med den dræbte kvinde, og i alt otte personer blev anholdt på stedet.

Samtidigt havde politiet også anholdt de tre personer, som var på adressen som tilhørte den døde mand i skoven.

Således er ikke mindre end 11 personer blevet anholdt i forbindelse med den makabre sag.

De to omkomne er en 29-årig mand fra Eritrea og en 27-årig kvinde fra samme land, hvilket står klart, efter at ligene er blevet endelig identificeret.

– Meget peger på, at der er en sammenhæng mellem dødsfaldene, og det er nu vores opgave at stykke enderne sammen og finde ud af, hvad der er sket og hvorfor. Vi har nogle teorier angående motiv, men af hensyn til den videre efterforskning vil vi gerne holde kortene tæt til kroppen lidt endnu, siger Henrik Gunst til Ritzau.

Nordsjællands Politi arbejder natten til torsdag på at underrette de pårørende til de afdøde.