Ung mand sigtet for knivdrab på gaden i Kolding

Politiet sigter en 21-årig mand for drabet på en to år ældre mand fra Kolding, der natten til mandag blev stukket ihjel på gaden.

Like localeyes.dk på Facebook

Den drabssigtede bliver mandag klokken 14 stillet for en dommer ved et grundlovsforhør ved Retten i Kolding, hvor anklageren vil kræve ham varetægtsfængslet.

Det siger politiinspektør Verner Pedersen fra Sydøstjyllands Politi til Ritzau.

Han ønsker ikke at oplyse, hvordan den unge mand forholder sig til sigtelsen for drab, eller hvem han er.

– Han har ingen registreret adresse, siger politiinspektøren og tilføjer:

– Vi skal have fundet en advokat til ham.

Af hensyn til efterforskningen vil politiet mandag morgen hverken give oplysninger om, hvilket stikvåben der er blevet anvendt, eller om offer og gerningsmand kendte hinanden.

Mandag middag oplyste politiinspektør Verner Pedersen dog til Ritzau, at gerningsvåbnet var en kniv, og at offeret var blevet stukket flere gange, men ikke voldsomt mange.

– Han er blevet stukket grimt i maven, og det er nok det, han dør af, siger politiinspektøren.

Politiet fik kort efter midnat via 112 et opkald om, at en person var blevet stukket på åben gade i Kolding. Angiveligt efter et skænderiet mellem de to mænd.

Offeret blev hårdt såret bragt til behandling på sygehuset i Kolding. Her lykkedes det i første omgang lægerne at genoplive manden.

– Men det holdt ikke. Vi har fået at vide fra hospitalet, at han er død først på natten, siger Frede Nissen, vicepolitiinspektør og leder af efterforskningen, til Ritzau.

Offeret døde af stiksår. I første omgang oplyste politiet til Ritzau, at gerningsvåbnet var en kniv, men det kan Frede Nissen ikke bekræfte.

– Han er blevet stukket med en genstand, lyder det fra efterforskningslederen.

Vidner har oplyst, at to mænd lige efter midnat kom op at toppes i Hospitalsgade i Kolding, hvorefter den ene mand sank sammen.

– Derefter løber gerningsmanden fra stedet. Han bliver cirka ti minutter senere fundet liggende på en gade i nærheden og anholdt, fortalte Jesper Duus, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, tidligere til Ritzau.

Ifølge politiinspektør Verner Pedersen faldt manden formentlig, fordi vejen var glat.

– Vi antager, at han glider, fordi der er is på vejen. Han slår sit hoved i faldet og bliver kørt på sygehuset, siger Verner Pedersen.

/ritzau/