Black Army: Der er kun plads til to bander i Odense

En talsmand for Black Army i Odense udtaler onsdag aften til Local Eyes, at der kun er plads til to bander i Odense.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Udtalelsen kommer efter at politiet stormede deres klubhus og anholdte 17 personer. Politiaktionen skete kort tid efter, at en gruppe personer havde begået omfattende hærværk mod Pool Caféen på Skiphusvej.

I følge kilder var angrebet mod Pool-Cafeen en del af en bandekonflikt. Angrebet var vendt imod nogle personer som tilhører en rivaliserende bandegruppering.

– Vi sidder i en situation hvor der kommer nogle andre og træder os over fødderne. Der er kun plads til to bander her i Odense. Og folk ved hvem vi snakker om, slutter talsmanden af i udtalelsen til Local Eyes.

LÆS OGSÅ: Pool-bar raseret af folk med økser: 17 personer anholdt i Odense

LÆS OGSÅ: Tv: Politiet stormer Black Armys klubhus i Odense

I følge Local Eyes’s oplysninger drejer det sig om Black Army og Hells Angels.

Da politiet stormede klubhuset onsdag aften smed nogle personer sten efter betjentene, hvilket talsmanden for Black Army beklager.

– Jeg vil godt starte med at sige, at vi har intet imod politiet og det der skete er en stor misforståelse. Det havde intet med grupperingen (Black Army) at gøre, udtaler talsmanden til Local Eyes.

– vi foragter sådanne noget som stenkasteri mod politiet. Vi respekterer enhver som forsøger at hjælpe andre, fortsætter talsmanden i udtalelsen.