Glatføreulykke: Person måtte klippes fri af bilvrag

Grevinge: En 74-årig mand måtte søndag eftermiddag klippes fri af sin bil, efter et voldsomt færdselsuheld ved Grevinge i Odsherred.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Ulykken skete på Karlsbjergvej ved Grevinge, hvor han på grund af det glatte føre røg af vejen, hvorefter bilen rullede rundt og endte ude på en mark.

Den 74-årig blev af hensyn til eventuelle skader på nakke og ryg, klippet fri af bilen, inden han blev kørt til behandling på Køge Sygehus, men han er dog sluppet fra ulykken med mindre knubs, det oplyser vagtchefen ved Midt og Vestsjællands Politi til 112news.dk


Fra politiets Twitter.

Det er meget glat på vejene rundt om i landet efter et snevejr søndag eftermiddag, og Midt og Vestsjællands Politi reportere om op i mod 10 færdselsuheld i politikredsen siden klokken 15.

– Det er meget glat der ude, og vi har derfor fået rigtig mange meldinger om færdselsuheld i politikredsen på grund af det glatte føre. Vi appellerer derfor billisterne om, at de kører hjemmefra i god tid og tilpasser hastigheden til føret, samt at man tænker sig godt om og holder god afstand til forankørende, siger vagtchef Rene Søe Pedersen fra Midt og Vestsjællands Politi til 112news.dk


Klik og se mere tv.