Klodsede rambuktyve hurtigt anholdt – dryssede spor af smykker

Natten til tirsdag kørte to mænd en lastbil ind i en guldsmed i Søborg. Påvirkningen af bygningen var så voldsom, at politiet måtte evakuere fire familier. Tyvene blev anholdt kort efter.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Rambuktyveriet på Bagsværd Hovedgade blev anmeldt til politiet klokken 0:20. Inden klokken havde slået 01 var begge tyve anholdt.

Den ene blev anholdt på Bagsværd Station. Han havde drysset så meget med smykker, at betjentene bogstaveligt kunne følge hans spor. Den anden blev anholdt ved et tilfælde, da en patrulje antraf en svedig mand i indbrudstøj.

– Vi fangede den ene 18 minutter efter på Bagsværd Station – blandt andet fordi, vi kunne følge de spor, han havde lavet ved at smide nogle af smykkerne fra sig. 27 minutter senere anholder vi den anden på Triumfvej. Ved et tilfælde møder en patrulje en svedig mand i indbrudstøj, siger vagtchef Thomas Christensen fra Københavns Vestegns Politi til TV 2 Lorry.

Skaderne på bygningen var så voldsomme, at politiet måtte tilkalde brandvæsenet for at få afstivet ejendommen. I mens de arbejdede blev beboerne evakueret.

De to røvere kan således ud over en straf for røveri imødese et klækkeligt erstatningskrav for skaderne på bygningen.