Vild biljagt: Tre unge jagtet af tæskehold

Et voldsomt trafikuheld fredag aften på Hillerødvej havde en 13 kilometer lang forhistorie og betegnes af flere kilder som et regulært drabsforsøg.

Fredag aften omkring klokken 20:30 forulykkede en lille Toyota personbil med tre unge mennesker på Hillerødvej i udkanten af Kregme.

Optakten til den voldsomme ulykke startede dog i Ramløse, hvor tre personer i bilen pludselig blev jagtet af mindst to andre biler, en BMW og en Opel oplyser kilder til localeyes.dk.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Baggrunden for den vanvittige biljagt er natten til lørdag endnu ukendt.

Ifølge localeyes.dks oplysninger strakte biljagten sig over mindst 13 kilometer.

Den startede i Ramløse på Frederiksværksvej, fortsatte via Tibirke Sand og ad Helsingevej gennem Asserbo og Vinderød, indtil bilerne nåede frem til rundkørslen Hundestedvej – Helsingevej – Hillerødvej i Frederiksværk.


KLIK og se mere tv fra ulykkesstedet.

I rundkørslen blev andre chokerede bilister vidner til den vilde jagt på den lille røde bil, og angiveligt blev den røde bil påkørt her af en af de forfølgende biler – det er dog ikke bekræftet officielt.

Herefter fortsatte jagten udad Hillerødvej, og frem til rundkørslen Sandskårsvej – Hillerødvej – Karlsgavevej hvor bilen og de tre forfølgere fortsatte ud ad Hillerødvej i retning mod Kregme.

Ifølge kilder bliver den røde personbil her forsøgt presset af vejbanen flere gange, ligesom den direkte påkøres af de forfølgende biler i et forsøg på at stoppe den.


KLIK og se mere tv fra ulykkesstedet.

Kort før det sted hvor Kappelhøjvej passerer under Hillerødvej ender jagten pludseligt meget voldsomt.

Hvad der præcist skete undersøges af politiets teknikere, men alt tyder på at føreren af den lille bil mister kontrollen over bilen og ryger ud på cykelstien, hvor han med stor kraft kolliderer med autoværnet.

Den røde bil ruller herefter mindst en gang rundt, inden den midt på vejbanen lander på alle fire hjul.

Bilen er stærkt medtaget med knuste ruder, plastdele er revet af, en dæmper til bagklappen findes 20 meter væk og et utal af bildele er spredt ud over 100 – 150 meter vejbane.

Som en dyster påmindelse flyder vejbanen med forskellige former for tøj – alt sammen noget som tydeligvis tilhører de unge mennesker i bilen.

De tre personer i bilen kom alle til skade under den voldsomme afslutning på den vanvittige biljagt, men Vagtchefen for Nordsjællands Politi oplyser først på natten, at ingen af de tre er kommet alvorligt til skade.

De forfølgende biler stak angiveligt omgående af fra uheldsstedet, og lod andre om at tage sig af de kvæstede.

En tekniker fra Kriminal Tekniskcenter (KTC) i København varetog det store arbejde med at indsamle og sikre spor fra uheldsstedet og spor fra biljagten lige før ulykken.

Opgaven blev besværliggjort af de mange biler som i forbindelse med ulykken havde vendt om og bl.a. kørt i rabatten, hvorved vigtige spor fra forfølgerne kan være gået tabt.

En af de biler, som jagtede den røde personbil, efterlod sit sidespejl på uheldsstedet, og teknikerne sikrede sig spejlet som formentlig kan indeholde fingeraftryk eller dna.

Grundet de tekniske undersøgelser var strækningen mellem Sportsvej og strandvejen totalt afspærret frem til omkring 01.00.