Total kaos: 60-70 mennesker i voldsomt opgør med pistoler og knive

En mand er onsdag aften blevet stukket med kniv i Hedehusene, og der har hersket kaotiske tilstande på gerningsstedet.

– Alt er kaos.

Sådan siger Jørgen Jensen, der er vagtchef ved Københavns Vestegns Politi, om et voldsomt opgør med 60-70 personer i Hedehusene onsdag aften.

Da politiet nåede frem var en mand stukket ned med en kniv, og i en lejlighed fandt man en bagbundet mand låst inde i et rum.

Det hele startede kort før klokken 20, da flere personer ringede til politiet. Blandt dem var en kvinde, som fortalte, at en mand med en pistol var trængt ind i en lejlighed.

Men hun kunne også fortælle, at han var spærret inde i et rum, hvor politiet altså kort efter fandt ham.

– Vi ved ikke, hvad der er op og ned, siger Jørgen Jensen.

Balladen kan muligvis bunde i en tidligere sag om trusler. Politiets foreløbige teori onsdag aften er, at personer, der blev anmeldt for trusler mødte op hos offeret for at få ham til at trække beskyldningerne tilbage.

– Han har så muligvis tilkaldt hjælp, forklarer vagtchefen.

Ifølge politiets første oplysninger gik det dog ikke så godt med at få den truede til at trække sin anklage tilbage. Det tyder nemlig på, at både knivofferet – som er uden for livsfare – og den bagbundne hørte til gruppen, der tidligere er fremkommet med trusler.

Flere af de involverede har banderelationer, og Jørgen Jensen regner ikke med, at politiet har bare nogenlunde overblik over, hvad der er sket, før ud på natten.

– Det er ikke til at finde hoved eller hale i. Der er ikke rigtig nogen, der vil sige noget til os, forklarer Jørgen Jensen.

/ritzau/