Local Eyes’s fotograf redder kvælerslange op af kloak

Lørdag aften opdagede nogle beboere at der var en slange i en kloak. Local Eyes’s fotograf som også er lidt af en slangeekspert, fik hevet en slangen på over en meter ud af kloakrøret. Fotografen kunne se at det var en kvælerslange af arten Konge Boa.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Det var nogle beboer som lørdag ved 20 tiden sad og grillede ved en etageejendom på Stadionvej i Odense. En af grillgæsterne så et slangehoved stikke op fra kloakken. De blev forskrækket og tilkaldte politiet.


Her kan man se hovedet stikke op af kloakvandet.

To betjente ankom og så også slangen nede i kloakken, men de mente ikke at det var politiets opgave, at få den reddet op. Betjentene fortalte beboerne, at de skulle tilkalde Falck. Men det vil så være på beboerne regning.

Heldigvis viste det sig, at en beboer kendte en fyr som har haft med slanger at gøre. Det var Local Eyes’s fotograf som kom frem og fik fisket slangen op af kloakken.


Slangen er omkring en meter og 30 cm. lang.

Local Eyes’s fotograf har taget slangen med hjem og har givet den et bad. Slangen ser ud til, at have det godt og er ikke kommet til skade.

Hvor længe slangen har været i kloakken er ikke til, at sige. Men den har ikke spildt tiden. Da slangen blev fisket op kunne Local Eyes’s fotograf se, at den lige havde spist en rotte.

Hvad der nu skal ske med slangen er desværre endnu ukendt. Fotografen er i dialog med Falck om en løsning.


Slangen har lige fået et bad og har det godt.

Local Eyes vender tilbage når der er nyt i sagen.