Kvinde fik chok: Hun tanker bilen og så sker dette …

En midaldrende kvinde skulle onsdag morgen tanke sin Ford Mondeo på vej til arbejde – det endte ret så dramatisk, da bilen pludselig brød i brand.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Hvor langt den uheldige bilejer nåede i tankningen er ukendt, men under opholdet på en OK tank i Gilleleje i Nordsjælland gik der pludselig ild i bilens motorrum.

Bilen holdt under taget på tankanlægget og tæt på en benzinstander, så det var unægtelig et særdeles skidt tidspunkt for en bilbrand.

Mens der blev slået alarm til 1-1-2 om bilbranden klokken 04.58, så lykkedes det for en forbipasserende lastvognschauffør og angiveligt en person mere, at få skubbet bilen væk fra tankanlægget og ud i tankstationens indkørsel.

Brandvæsnet var fremme efter ganske få minutter, og fik hurtigt slukket ilden, som havde hærget bilens motorrum. Bilen er utvivlsomt totalskadet efter den ærgerlige brand.

Den noget medtagede Ford Mondeo blev efterfølgende skubbet væk fra indkørslen, og placeret på en tilstødende P-plads, og brandfolkene fik fejet resterne af den brændte bil op på tankstationen, samt spulet området rent.

Hvorfor bilen brød i brand er ukendt, men der er formentlig tale om en elektrisk fejl.

Ingen personer kom noget til ved branden.