Trailer Park Boys på Istedgade

Mandag formiddag så Localeyes.dk’s fotograf tre canadiske skuespillere fra den berømte komedie-serie Trailer Park Boys. Julian, Ricky og Bubbles som i serien er evige skæve og fulde gik ned af Istedgade og så på pornobutikker.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Omkring sig havde de populære tv-personligheder et filmhold som optog en scene til en kommende film/serie.

Tv-serien Trailer Park Boys startede i 2001 og foregår normalt i den canadiske trailerpark Sunnyvale i Nova Scotia. Men i dag var de i København.

Man følger de tre venner Ricky, Julian og Bubbles i deres forsøg på at skaffe penge til at ryge hash, drikke sprut og drive den af. Men gang på gang bliver de trodset af deres ærkefjende, Jim Lahey, Sunnyvale Trailer Parks inspektør og dennes assistent og elsker Randy.

Trailer Park Boys er optaget som en dokumentar, en såkaldt mockumentary. Figurerne i serien kender til kameraholdets eksistens og på denne måde lægger Trailer Park Boys sig op ad lignende mockumentaries som The Office og Team Easy On. Som i de andre serier forsøger figurerne forgæves at ændre adfærd foran kameraerne og ofte bliver kameraholdet en deltager i handlingen.

De tre kendte skuespillere stillede sig glædeligt op til billeder med Vesterbros Trailer Park Boys fans