Volvo smadret mod træ

Onsdag mistede en mand kontrollen over sin Volvo S 40, røg af vejbanen og knaldede direkte ind i et sagesløst træ på Skindersøvej i Helsingør.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Der blev slået alarm til 1-1-2 omkring kl. 14.30 hvor civile vidner til ulykken løb den kvæstede bilist til hjælp.

Der kom røg fra bilen, og der blev afsendt redningskøretøjer fra Nordsjællands Brandvæsen til uheldsstedet sammen med ambulancer, akutlæge og flere politipatruljer.

I første omgang blev Skindersøvej afspærret, mens den tilskadekomne kom ud af bilen.


Bilisten slap med mindre knubs

Det var dog en kortvarig afspærring, da der hurtigt kunne åbnes i det ene spor hvor trafikken nemt kunne passere.

Bilisten kan formentlig prise sig lykkelig for valget af bil, idet den smadrede bil er en nyere model fra Volvo, en S40 fra 2004 – en hel del andre biler havde ikke klaret den voldsomme kollision nær så pænt.

– Vi har sagt til ham, at han skal være lykkelig for at han kørte Volvo – ellers havde vi skulle pille ham ud af bilen mens den sad rundt om træet, lød det kontant fra en af redningsfolkene på stedet til Local Eyes’s fotograf.

Bilen er dog totalskadet efter det voldsomme uheld, mens bilisten umiddelbart skal være sluppet heldigt.


Bilen kommer ikke ud og køre foreløbigt

Bilisten blev kørt fra uheldsstedet i en ambulance med lægestøtte, og det er endnu ukendt hvad bilistens præcise tilstand er.

Hvad der udløste uheldet er endnu ukendt, men der kan muligvis være tale om, at den mandlige bilist blev blændet af solen i et kritisk øjeblik.