Skelet fundet på strand i Nordsjælland

Tirsdag eftermiddag blev der fundet et skelet af et menneske i området ved Helene Kilde og politiets teknikere har undersøgt gerningsstedet. Skelettet er nok ikke af nyere dato.

Like localeyes.dk på Facebook

En lokal billedkunstner og ravsamler gjorde det uhyggelige fund i klitterne da han var ude og gå en tur med sin søn.

Pludselig så jeg tre lange tynde knogler stikke op bag en sten. Da jeg flyttede stenen så jeg, at det lignede nogle knogler fra en arm. Jeg ringede straks til politiet, men de var ikke meget for at rykke ud, hvis ikke jeg var sikker på, at det var et menneske. Så fik jeg fat i min søn og hans kammerat, som flyttede en stor sten, og så kunne vi pludselig se, at vi stod oven i bækkenpartiet på en person, fortæller Pia Pape til Frederiksborg Amts Avis.

Politiets teknikere kom ud til stedet hvor teknikerne forsigtigt har frigjort mere af skelettet, og en retsmediciner samt en retsantropolog har nu indsamlet de frigjorte menneskerester til nærmere undersøgelser.

Det er korrekt at der er fundet et skelet på stedet ved Helene Kilde, men vi har endnu ingen viden om hvorvidt der er tale om mand eller kvinde, eller hvor gammelt skelettet er, forklarer vagtchef for Nordsjællands Politi, Dan Houtved, tirsdag aften til Politirapporten.nu

Skelettet har formentlig ligget i klitten i rigtig mange år. Muligvis flere hundrede år. Så der er næppe tale om en aktuel drabssag.

Skelettet har formentlig fundet frem i dagens lys efter, at havet under stormen for et måned siden har gnavet i klitten.