Verdens bedste øl: Folk stod i kø i timevis

Over tohundrede øl-entusiaster stod lørdag i kø i mange timer for, at få fat i en af de få eksklusive øl Cantillon Blåbær. Der er ikke mange flasker til salg – kun 130 stk. Præcis kl. 18.07 blev de få flasker sat til salg som det eneste sted i verden i Ølbutikken på Istedgade.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

I følge ejeren af Ølbutikken er Cantillon blåbær en af verdens bedste øl og dda fhan ringede med klokken præcis kl. 18.07 var der stor en begejstring blandt de ventende kunder.

Der var personer fra lande som Tyskland, Sverige, Norge og USA. Mange havde stået i kø i mange timer siden lørdag morgen. En person kom fra helt fra Oregon i USA med fly til Hamborg. Derfra tog han direkte videre med bil til Istedgade kun for, at få en flaske Cantillon blåbær.


En person kom fra helt fra Oregon i USA med fly til Hamborg. Derfra tog han direkte videre med bil til Istedgade for, at få en flaske Cantillon blåbær.

Nogle unge fyre som også havde stået i kø siden lørdag morgen kunne ikke vente med at smage en flaske øl. De skålede og var alle enige om, at det var den bedste øl nogensinde.


Her er den eksklusive Cantillon Blåbær.

Nogle unge fyre som også havde stået i kø siden lørdag morgen kunne ikke vente med at smage en flaske øl.