Mand amok – satte ild til sin lejlighed

Tidligt mandag morgen gik en mand amok i sin lejlighed, satte ild til lejligheden og forlod stedet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Ifølge beboere i området var manden blevet opsagt fra lejligheden, og skulle have modtaget opsigelsen i lørdags efter en længere tid med voldelig og truende adfærd overfor de øvrige beboere i området.

Opsigelsen gjorde tilsyneladende beboeren så rasende, at han altså mandag morgen satte ild til lejligheden, og forlod stedet uden at slå alarm til de øvrige beboere i bygningen.

En ældre kvinde opdagede røgen og nogle flammer fra lejligheden og slog straks alarm til både 1-1-2 og til en mand i boligområdet.

Manden løb straks over i den brændende bygning og begyndte at hamre på dørene, og råbe at der var ild i lejligheden ovenpå – i flere af lejlighederne turde beboerne ikke åbne døren idet de troede at det var manden fra den brændende lejlighed der igen var gået amok.

Alle beboere var dog kommet ud, da brandvæsen, politi og ambulancer kort efter ankom til stedet.

Brandfolkene blev hurtigt sendt ind i lejligheden, da der var frygt for at den hidsige beboer skulle være indebrændt i lejligheden, men det viste sig at han havde forladt lejligheden efter at have sat ild til bla. nogle blade og aviser.

Ingen personer kom noget til ved ildspåsættelsen.