Jaget mand igen forsøgt skudt i København

Søndag aften blev der skudt efter en bil på Valby Langgade i København. Ingen personer blev ramt.


Like localeyes.dk på Facebook

Ifølge Local Eyes’s oplysninger har skyderiet forbindelse til flere andre skudepisoder, som er sket i løbet af december måned i København.

LÆS OGSÅ: Mand skudt ned i København juleaften
Dette har politiet dog ikke bekræfte.

Local Eyes erfarer at en 23-årig mand som tre gange tidligere har været udsat for skyderier i København, igen søndag aften var mål for endnu et skyderi.

LÆS OGSÅ: Skyderi i Bellahøj: Bil med skudhul
LÆS OGSÅ: Flere personer anholdt efter skyderi på Amager
Politiet har tidligere udtalt til Ritzau, at det er en intern kamp i bandegrupperingen Brothas. Den 23-årig understreger overfor Local Eyes, at han ikke er en del af Brothas eller nogen anden bande.

LÆS OGSÅ: Skyderi i København
LÆS OGSÅ: 23-årig mand forsøgt skudt tre gange på et år
D. 10 december blev den 23-årig beskudt da han kørte på Amager. Omkring 10 skud blev der affyret. Den 23-åriges bil fik et skudhul. Ingen personer blev ramt. Politiet anholdte flere personer, deriblandt den 23-årig på Amagerbrogade. De blev alle løsladt kort tid efter.

###
15. december kom den 23-årig kørende ved den nye Moske på Nørrebro i Aldersrogade, da der blev affyret tre til fire skud efter ham. Skuddene kom fra en gruppe personer som stod foran moskeen. Ingen personer blev ramt af skuddene, men en rude i moskéen og en parkeret bil fik skudhuller.

Local Eyes har tidligere snakket med den 23-årige. På spørgsmålet om hvorfor han bliver beskudt, svarer han, at han ikke ved det.

Den 1. februar i år kom den 23-årig kørende med sin familie i en bil ved Bellahøj-husene i Brønshøj, da der blev skudt efter ham med automatvåben. Heldigvis blev ingen personer ramt, men der var flere skudhuller i hans bil.

Nogle uger efter blev den 23-årig og hans bror anholdt og sigtet for et drabsforsøg i en spillehal på Frederikssundsvej juleaften sidste år. Der blev en 34-årig mand såret af flere skud, da to personer kom ind og gik målrettet ham.

De blev begge to frifundet for sigtelsen. Men den 23-årig havde noget reststraf fra tidligere forhold og blev først løsladt d.5 december.

Allerede fem dage efter var den 23-årig målet for skyderi d.10 december på Amager..

Ifølge Local Eyes’s oplysninger bliver den 23-årig draget til ansvar for drabsforsøget juleaften sidste år på Frederikssundsvej. Og det selv om, at han er blevet frifundet for netop det forhold.