Politiet efterlyser vidner efter brand i Brøndby

Ved undersøgelser af en nedbrændt villa på Sognevej er der i dag fundet en død mand. Københavns Vestegns Politi vil gerne i kontakt med vidner og efterlyser en slank mand i 20’erne, som er set løbe fra området.

Like localeyes.dk på Facebook

Søndag den 20. juli kl. 01.50 opstod der en voldsom brand i en villa på Sognevej 8, 2605 Brøndby, som ild og eksplosion ødelagde helt.  

LÆS OGSÅ: Kraftig villabrand muligvis påsat

Ved brandtekniske undersøgelser mandag blev liget af en mand fundet i huset. Der blev holdt retslægeligt ligsyn på stedet over manden, som endnu ikke er identificeret og vil blive obduceret tirsdag.

LÆS OGSÅ: Forkullet lig fundet i udbrændt villa

Mens huset brændte, er en mand set løbe fra Sognevej og videre ad Brøndbyvestervej. Han var ca. 20-25 år, ca. 180 cm høj, spinkelt bygget og i mørkt tøj.

LÆS OGSÅ: Eksplosion bag brand i villa

– Vi vil gerne i kontakt med ham – måske er han blot et vidne. Vi hører også gerne fra andre vidner, som har set noget i området omkring Sognevej cirka kl. 01.50 søndag morgen, siger vicepolitiinspektør Charlotte Skovby.

Henvendelse døgnet rundt til Københavns Vestegns Politi på telefon 43 86 14 48.

Sagen bliver behandlet som et mistænkeligt dødsfald og af hensyn til den videre efterforskning ønsker vicepolitiinspektøren ikke at frigive flere detaljer på nuværende tidspunkt.

– Vi arbejder nu på at identificere den afdøde og finde ud af, hvad han lavede i huset. Samtidig søger vi at klarlægge årsagen til brandens opståen, siger Charlotte Skovby.