Ung kvinde voldtaget til halfest i Herfølge


Arkivfoto

En ung kvinde er natten til lørdag blevet udsat for voldtægt i Herfølge.

Sammen med nogle veninder var hun taget til fest i Herfølgehallen på Vordingborgvej, hvor hun i løbet af aftenen faldt i snak med en ung mand.

Like localeyes.dk på Facebook

- Han spørger hende, om hun vil med ud at ryge. De ryger lidt, og på et tidspunkt vil han så have hende med ud at gå en tur, så de kan snakke, siger Bent Sten Andersen, der er vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi i Roskilde.

Klokken er på det tidspunkt ved at nærme sig 03, og de to unge bevæger sig ned mod et græsareal og kravler over et lille hegn. De sætter sig ned, og kvinden tror, de skal snakke.

- Men så tager han fat i hende og kaster hende ned på græsset, holder hende fast, tager tøjet af hende og voldtager hende, fortæller Bent Sten Andersen på baggrund af kvindens forklaring.

Umiddelbart efter voldtægten ankom politiet til stedet, men den formodede gerningsmand var stukket af.

Det 19-årige offer, der kommer fra lokalområdet, har fortalt, at manden er omkring 18 år gammel, og at han er mellemøstlig af udseende og måler omtrent 165-170 centimeter.

- Han har et lidt spidst ansigt og kort hår i siderne - fem centimeter strithår på toppen. Han var iført cowboybukser, en gul trøje og en sort undertrøje indenunder, siger Bent Sten Andersen.

Pigen har forklaret, at manden under en telefonsamtale præsenterede sig selv som Ibrahim, og at han talte et sprog, der for hende er ukendt.

Politiet hører gerne fra vidner i sagen.

/ritzau/ Tekst leveret af Nyhedsbureauet Newspaq