Rockere deler mad ud til hjemløse og narkomaner

Søndag middag kom flere rockere eller bikere fra ARM på motorcykler til Halmtorvet på Vesterbro.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Rockernes mission er få narkomaner ud af deres narkohelvede. Derfor stillede rockerne en grill op og delte mad ud til narkomanerne på omkring Halmtorvet.

Vi giver hjemløse og aktive narkomaner et gratis måltid mad. For vi ved at de er sultne og har brug for, at vide at der er nogle som forstår deres sitaution, siger talsmanden for ARM, Thomas P Runge til Localeyes.dk.

Rockerne er med i motorcykelklubben, ARM. De er alle tidligere misbrugere og vil dele ud af deres erfaringer om, at komme ud af deres narkomisbrug.

LÆS OGSÅ: Afholds-rocker stoppet i spritrazzia

Vi vil gerne give noget af det tilbage som vi selv har fået i sin tid, da vi selv var i behandling og kom ud af vores misbrug, siger talsmanden for ARM, Thomas P Runge.

Flere narkomaner og og prostituerede tog glædelig imod en gratis grillpølse med brød. Rockerne fik også en god snak med nogle narkomaner.

De kan ikke forstå at vi kommer på motorcykler med rygmærker på og giver noget af os selv. Jeg tror at man er vandt til, at folk som kører på motorcykler og har rygmærker er anderledes end os, siger talsmanden for ARM, Thomas P Runge.

Måske er en motorcykelsammenslutning den gulerod som gør, at en eller måske flere narkomaner bliver clean.

ARM er ikke en 1% klub. Vi er 100% afholdsmænd og er imod alt hvad der er stemningsændrende stoffer og alkohol. Vi arbejder sammen for, at hjælpe hinanden og forblive clean, så vi ikke ryger tilbage i et misbrug, siger talsmanden for ARM, Thomas P Runge til Localeyes.dk.